Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

893834656-images6.jpg

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjeść
każda pani, aby
dobrze
spalić i poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 śmierć przez tabletki na odchudzanie

tabletki odchudzające alli